Βίντεο Εκδήλωσης

 

Φωτογραφίες από την εκδήλωση

Φωτογραφική Συλλογή #1

Φωτογραφική Συλλογή #2


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το ιστορικό καφέ “Κήπος” φιλοξενεί την «1η Παγκρήτια Έκθεση Κλασικού Ποδηλάτου» και υπόσχεται ένα υπέροχο τριήμερο ταξίδι στον συναρπαστικό κόσμο του κλασικού ποδηλάτου. Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή 01-08-2014 και ώρα 21:00, η προγραμματισμένη διάρκειά της ήταν από τις  01 έως και 03 Αυγούστου, όμως λόγω του απρόσμενου ενδιαφέροντος που εκδηλώθηκε, η διάρκειά της παρατάθηκε μέχρι τις 10 Αυγούστου 2014.

Πρόκειται για μια πρωτότυπη εκδήλωση με πολύ ενδιαφέρον για τους λάτρεις του κλασικού ποδηλάτου (και όχι μόνο), που λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στην Κρήτη και έχει οργανωθεί με μεράκι, από την Λέσχη Κλασικής Μοτοσικλέτας Χανίων.

Ευχαριστούμε για την συνεργασία τους:
Περιφέρεια Κρήτης – Περιφερειακή ενότητα Χανίων, Δήμος Χανίων, Κ.Ε.Π.ΠΕ.ΔΗ.Χ – Κ.Α.Μ.

Λίγα λόγια για την Λέσχη:
Μια παρέα μοτοσικλετιστών δημιούργησε την Λέσχη Κλασσικής Μοτοσυκλέτας Χανίων το 1999. Έκτοτε πολλοί φίλοι της μοτοσυκλέτας έδειξαν το ενδιαφέρον τους και υποστήριξαν αυτήν την προσπάθεια ανάδειξης της κουλτούρας του τόπου, μαζί με την αγάπη τους για τις κλασσικές μοτοσικλέτες.
Στήνοντας «υγιείς» εκδηλώσεις όπως τις εκθέσεις Κλασσικής Μοτοσυκλέτας, που προάγουν τον μοτοσικλετιστή στην πόλη με τον καλύτερο δυνατόν τρόπο, συνεχίζει την δράση της δεκατέσσερα χρόνια τώρα με μεγάλη επιτυχία.